Interieur project Bunnik

Vorig jaar is er gestart met de verbouwing van een jaren 70 woonhuis in Bunnik. Er is een uitbreiding gekomen van de 1e en 2e verdieping waar ik voor de begane grond en de 2e verdieping interieurontwerpen gemaakt heb. Op de begane grond ging het om de indeling en ontwerp van de keuken en bijkeuken, bij de entree een garderobekast en in de woonkamer de bestaande haard te vervangen voor een moderne haard  In de woonkamer komt ook een gedeelte voor de kinderen die door En-Suite deuren gesloten kan worden maar door het glas wel de transparantie behoudt. Op de 2e verdieping heb ik een hele nieuwe situatie gecreëerd, heb gekeken waar de badkamer met daarnaast een fitness en sauna ruimte geplaatst kan worden onder een schuine kap en in de slaapkamer een inloopkast met doorgang naar het ‘washok’.

Met dit totaalplan is er gezorgd voor ruimte, een mooie stoere en natuurlijke materialen. Het jaren 70 huis is omgetoverd naar een moderne villa annex 2019

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram account!